Inspiratie van de markt

Naast naaien en quilten vind ik fotograferen ook leuk. Ik heb een goede camera en ik kan mooie foto’s van dichtbij maken. Ik probeer interessante foto’s te maken. Ik fotografeer een deel van iets en de rest laat ik over aan eigen fantasie.
Ik gebruik mijn camera ook om beelden te bewaren om later misschien in een quilt te gebruiken. Zo bewaar ik kleurcombinaties, texturen en vormen. Ook ideen om na te maken en design ideen voor thuis bewaar ik met mijn camera.

De markt in een zonnige dag is een ideale plaats om heleboel inspirerende foto’s te maken. Vorige vrijdag ben ik met mijn moeder op de Albert Cuyp markt in Amsterdam geweest. Mijn moeder woont niet in Nederland en was op bezoek bij me. Ze had gelukkig mooi weer in de week dat ze hier was. Gisteren is zij terug naar huis gevlogen en we hebben honderden herinneringen op foto’sfoto’s vastgelegd.

Ik neem mijn camera bijna overal mee naartoe want je weet het nooit… Hierbij een aantal foto’s van de markt.

sokken

Panty met gaten

Witte rozen

Gladiolen

Hoge sandalen met bloemen

Wat een hoogte!

Badmutsen

Nep haar

Feest pruiken

Trommels

Patchwork stoel

Gezonde sapjes met ritjes

Dat ben ik. mijn moeder heeft deze foto genomen met haar camera

1 reactie op “Inspiratie van de markt

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>